Задачки закачки
+4
Loki
Unsummoner
Tezcatlipoca
+18
8 posters
Страница 1 от 1
Задачки закачки
Тъй като форумтъ ни още прохожда трябва да му плеснем един отзад с цел подобрение на условията ни на комуникация и => организация.
Тук пишете ,какво смятате че има нужда от оправяне и ние ще го ...оправим.
Re: Задачки закачки
Така.Smoking Mirror, Unsummoner, Loki имате права,така че е време да ги използвате.Сложете не теми а форуми за някой друг сетинг и вътре бейсик инфо за тях,тъй като ше е яко да се образоваме както и ние така и нови играчи : )
Е то сетинги, освен Радо да пусне някакви работи за екзалтед, друго не знам... Мога да пусна за Песента за огън и лед няква тема, ама ще е след известно време, да се разсеят изпитните облаци.
Tezcatlipoca- ГОШО!
- Брой мнения : 24
Е кво бе, идеята не е лоша. Даже може всеки от нас да си постне някаква информация дори за собствените ни сетинги (чакам континентът Клиторис :Р)
Unsummoner- Post-Admin
- Брой мнения : 63
Местожителство : Macabeus Quintus
Идеята е подобна,качете и за системи които цъкате ,светове и общовзето всичко друго ,за което се сетитеUnsummoner написа:Е кво бе, идеята не е лоша. Даже може всеки от нас да си постне някаква информация дори за собствените ни сетинги (чакам континентът Клиторис :Р)
Когато съм буден ще нащракам нещо за Екзалтед, някой от тези дни ще да е
Loki- Брой мнения : 2
Местожителство : София
Ето една задачка за всички във форума.Когато се регнете и влезете за 1ви път напишете нещо за вас в "Остана и да се разбереме кой кой е..."
Ице, ти ли ще пишеш за Дарк Хереси или аз :Р
Tezcatlipoca- ГОШО!
Щедро ти предоставям тази възможност(ти ме зариби все пак!). Аз може да добавя нещо, ако реша. Мисля да плесна за Плейнскейп нещо, щото имам софт спот за негоSmoking Mirror написа:Ице, ти ли ще пишеш за Дарк Хереси или аз :Р
Unsummoner- Post-Admin
Admin написа:
Твърде затормозяващо ли ще е да сложите спелчекър? Да не се излагаме ТВЪРДЕ МНОГО...
OneWithNothing- Баш-Лютия
- Брой мнения : 42
Местожителство : Майненбург.
За сега - да.
Това е някакъв безплатен форум на безплатен хостинг с безплатен домейн. Ако се поразвием, ще направя на един от моите сървъри форум, който ще можем да модифицираме както си искаме.
А ти си сложи Опера - тя има вграден.
Може да пробваш и Chrome или Firefox, които също имат, но не ти препоръчвам последното - то е новият Internet Explorer, но още не го знае...
Това е някакъв безплатен форум на безплатен хостинг с безплатен домейн. Ако се поразвием, ще направя на един от моите сървъри форум, който ще можем да модифицираме както си искаме.
А ти си сложи Опера - тя има вграден.
Може да пробваш и Chrome или Firefox, които също имат, но не ти препоръчвам последното - то е новият Internet Explorer, но още не го знае...
X- БАНАНИ
- Брой мнения : 84
С опера съм. За Английски работи, ама българския, в който е работата, явно не е включен в сметката.
OneWithNothing- Баш-Лютия
- Брой мнения : 42
Местожителство : Майненбург.
Добре, последно какво стана с определянето на различни групи за игра, някой има ли идея, че аз изгубих нишката във ФБ-то?
Айде, който е разбрал нещо, да ги опише някъде, че да е по-лесно ориентирането. ^^
Айде, който е разбрал нещо, да ги опише някъде, че да е по-лесно ориентирането. ^^
Ще пусна.
Абе аз или съм много некадърен с тая версия на форума или някой трие мнения Исках да кажа, че идеята на форума е като някой организира игра да си прави тема, да си рекламира вътре и да набира хора.
Абе аз или съм много некадърен с тая версия на форума или някой трие мнения Исках да кажа, че идеята на форума е като някой организира игра да си прави тема, да си рекламира вътре и да набира хора.
Tezcatlipoca- ГОШО!
Smoking Mirror написа:Исках да кажа, че идеята на форума е като някой организира игра да си прави тема, да си рекламира вътре и да набира хора.
И това ще го има, don't се притеснявай.
Симо ще качим, ама си имаме и изпити, та приоритети нали знаеш. Всичко с времето си
Unsummoner- Post-Admin
Напълно те разбирам Ице ^^ Като имате време тогаваUnsummoner написа:Симо ще качим, ама си имаме и изпити, та приоритети нали знаеш. Всичко с времето си
Един простичак въпрос: Къде е аниме отдела?
Angel- Брой мнения : 72
Добър въпрос!Глей са фо става!Angel написа:Един простичак въпрос: Къде е аниме отдела?
Поради жанрови причини аниме отдела трябва да се помещава в секията за Екзалтед
Tezcatlipoca- ГОШО!
Нищо не пречи и там да има.Права имаш,сложи си : PSmoking Mirror написа:Поради жанрови причини аниме отдела трябва да се помещава в секията за Екзалтед
Тоя пост цели да предизвика малко псувнички от страна на Локи, не другоAdmin написа:Нищо не пречи и там да има.Права имаш,сложи си : PSmoking Mirror написа:Поради жанрови причини аниме отдела трябва да се помещава в секията за Екзалтед
Нотака или иначе на всички фенове на анимето препоръчвам екзалтед. Скоро трябва и там да се понапълни с теми, та можете да се запознаете със системата и света.
Tezcatlipoca- ГОШО!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите