Новата сесия
+3
+18
Unsummoner
X
7 posters
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Новата сесия
По инициативата за смесване на партита - мисля да направя една кратка сесия от 2-3-4 епизода (един епизод = едно събиране).
ДнД 3.5, всички издавани книги на WotC позволени (дори и exalted deeds). Само ще ви помоля да не правите герои заради които другите ще се чувстват непотребни. Ако на някой му се играе сам - ще измислим друга сесия за целта.
Има 4 места за играчи, едно от които е запазено за Манол.
За другите 3 - бих предпочел да има най-много един играч от нашата клика (Васко, Мони, Надя, Марто) + който има желание.
Всичко ще започне най-рано на 15-20 март, защото съм супер зает до тогава.
Сега само правя предварително проучване и записване.
Записани:
- Манол
– Мони
- Ицо
- Добри
ДнД 3.5, всички издавани книги на WotC позволени (дори и exalted deeds). Само ще ви помоля да не правите герои заради които другите ще се чувстват непотребни. Ако на някой му се играе сам - ще измислим друга сесия за целта.
Има 4 места за играчи, едно от които е запазено за Манол.
За другите 3 - бих предпочел да има най-много един играч от нашата клика (Васко, Мони, Надя, Марто) + който има желание.
Всичко ще започне най-рано на 15-20 март, защото съм супер зает до тогава.
Сега само правя предварително проучване и записване.
Записани:
- Манол
– Мони
- Ицо
- Добри
Последната промяна е направена от X на Пет Фев 18, 2011 11:29 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
X- БАНАНИ
- Брой мнения : 84
Re: Новата сесия
Брой ме, само дай некви леки насоки относно сеттинг и ала бала - да мое сме по-флейвърфул.
ЕДИТ: Викайте ми "Зи Ерейзер"
ЕДИТ2: Официално вземам слота на съпорт (архивист).
ЕДИТ: Викайте ми "Зи Ерейзер"
ЕДИТ2: Официално вземам слота на съпорт (архивист).
Последната промяна е направена от Unsummoner на Нед Фев 13, 2011 7:08 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Unsummoner- Post-Admin
- Брой мнения : 63
Местожителство : Macabeus Quintus
+18 написа:Аз мислех да ви се карам ,но реших да ви дам за пример на другите
Ти вместо да се правиш на интересен вземи кажи к'ва е работата с Фаерунската! Че съм се наточил и не знам къв герой да мисля за там (може да съм малхоранди )
Unsummoner- Post-Admin
Днес ходих на разходка из града и имам концепция за играта, та може и да се организираме по-рано. Утре ще ходя на ФНМ и вероятно ще си избистря тотално цялата идея.
Съответно искам 2 неща - още един играч и всеки да каже какво не му се иска да играе.
Съответно искам 2 неща - още един играч и всеки да каже какво не му се иска да играе.
X- БАНАНИ
Добри (mulgarat) каза да го броиш, но тъй като все забравя да пише тук, ти казвам аз.
Ок.
За сега планът е да почнем първата седмица на Март.
Кажете кой кога е свободен и ако на някой не му се играе нещо конкретно, защото ще като за тази сесия ще имате pre-made (от мен) герои.
Брато, кажи му на човека да гледа форума, че си требе...
За сега планът е да почнем първата седмица на Март.
Кажете кой кога е свободен и ако на някой не му се играе нещо конкретно, защото ще като за тази сесия ще имате pre-made (от мен) герои.
Брато, кажи му на човека да гледа форума, че си требе...
X- БАНАНИ
Ми на мен са ми кофти за игра само понеделник, вторник и сряда. В останалите дни съм на лице. Квото кажеш т'ва ше играм. Единственото, което не искам да играя е жена, просто не се кефя на такива тъпотии(рано ми е да си интегрирам анимата:Р)
Unsummoner- Post-Admin
Добри беше казал, че няма никакви претенции. И ще му се скарам да гледа форума по-често.
Васко ми се накара, и да нямам претенции какво ми се играе , иначе принципно понеделник, вторник, сряда и четвъртък са ми по заети дни.
mulgarat- Брой мнения : 14
А, така.
Я сега и другите си признайте - кога са ви по-свобдни дни от петък,събота,неделя.
X- БАНАНИ
X написа:
А, така.
Я сега и другите си признайте - кога са ви по-свобдни дни от петък,събота,неделя.
Събота и/или неделя.
През следващата седмица има 4 неработни дни.
От тях кои са ви свободни.
Разберете се и аз ще си напасна плановете по вас.
От тях кои са ви свободни.
Разберете се и аз ще си напасна плановете по вас.
X- БАНАНИ
Аз говорих с Ицо, той каза, че е зает само на 4ти, та да пробваме на 5ти.
Как ви звучи на 5ти от 13:00 в нас?
Как ви звучи на 5ти от 13:00 в нас?
X- БАНАНИ
5ти от 14.30 съм на линия. Само ако може да ни кажеш все пак предварително кой какво ще играе, няма да е лошо(поне на всеки по отделно де).
Unsummoner- Post-Admin
само за незнаещите да бъде дефинирано това в нас и до колко време се очертава да е че на мен вечерта след 7 ми изникна ангажимент
mulgarat- Брой мнения : 14
Ицо, не се притеснявай за това.
Добри, в нас е срещу зала Универсиада. Иначе ако дойдете навреме не ще пробваме да приключим до към 18:00. Ще ти стигне ли час за да стигнеш до където трябва?
Добри, в нас е срещу зала Универсиада. Иначе ако дойдете навреме не ще пробваме да приключим до към 18:00. Ще ти стигне ли час за да стигнеш до където трябва?
X- БАНАНИ
Добри, ще се разберем с теб преди това някъде да се срещнем и ще те заведа до там. ;Р
Май пак става дума за същите дни, които в другата тема споменахме някои, че искаме евентуално Миродин Гейм Дей или евентуално излизане извън Сф. Ако всичко пропадне, на линия ще съм, ама всъщност се надявам да се случи иначе.
Manol- Брой мнения : 18
Гейм дея няма да отпадне, за това отпадаме сесията.
Пишете за седмицата след това кой кога е свободен. Аз мога да се организирам по всяко време с малки изключения.
Пишете за седмицата след това кой кога е свободен. Аз мога да се организирам по всяко време с малки изключения.
X- БАНАНИ
Ми то има 2 гейм дея(и на 5и и на 6и).
Unsummoner- Post-Admin
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите