Fullmetal Alchemist series
4 posters
RPGeeks :: Края :: Anime Corner
Страница 1 от 1
Fullmetal Alchemist series
Аз взех, че изгледах 2рия "Brotherhood", докато излизаше и много се зарибих. Първия тогава беше малко изгубен от света, сега го намерихме и го гледаме вкъщи с хората.
Анимето е супер яко - и 2те. Има малки разлики, та дори да сте гледали само едното и другото може да ви хареса Ако не се лъжа в замунда трябва да ги има и 2те в момента, та там може да ги потърсите. Ако се затрудните, може да пишете да правим DvD копия, най-вече на първото, защото второто го има и в Анимес, Арена, Замунда и др.
Анимето е супер яко - и 2те. Има малки разлики, та дори да сте гледали само едното и другото може да ви хареса Ако не се лъжа в замунда трябва да ги има и 2те в момента, та там може да ги потърсите. Ако се затрудните, може да пишете да правим DvD копия, най-вече на първото, защото второто го има и в Анимес, Арена, Замунда и др.
thefallenangel- Брой мнения : 42
Re: Fullmetal Alchemist series
Това е може би най-якото аниме, което съм гледал евър ъф олл тайм! Ся новият римейк не съм го гледал, ама честно казано нямам и желание, страх ме е да не се разочаровам. "Lust, can I eat him?"
Unsummoner- Post-Admin
- Брой мнения : 63
Местожителство : Macabeus Quintus
Струва си да се гледа битката между Lust и Mustang, дори само това да гледаш
thefallenangel- Брой мнения : 42
DO WANT Копия на първото, че аз имах някаде на дискове и ми се загубиха, дори още преди да ми откраднат несесерчето с дисковете с аниметата, които имах записани (за което все още съм в ступор - срсли, ХУ ДАЗ ДАТ ТУ ПИЙПЪЛ!?!). Второто смятам да го доизгледам, ама ся нямам място на компа за крупни операции.
OneWithNothing- Баш-Лютия
- Брой мнения : 42
Местожителство : Майненбург.
Ок, ще ти донеса като идвам тая седмица.
Аз пък DOWANT филмите и овите на първото...
Аз пък DOWANT филмите и овите на първото...
X- БАНАНИ
- Брой мнения : 84
RPGeeks :: Края :: Anime Corner
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите